Ze gaan al mee van plaat 1 en we zouden ze niet kunnen missen: Frederik Heirman, Marc De Maeseneer en Yves Fernandez, respectievelijk trombone, saxen en trompet, al kan bij Frederik ook wel een groter instrument opduiken.

Vandaag namen we de blazers op voor plaat 3 en dat het fijn was! Naast No Reason To Panic waarvoor Frederik en Yves al eerder langskwamen, werden er zes andere songs voorzien van koperwerk. 1 ding waren we het allemaal roerend over eens: dit moeten we live doen! Of beter weer live doen, liefst met publiek.

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.