We waren zeker niet de eersten om songs te inspireren op Edward Hopper. Anderhalf jaar geleden raakte ik aan de praat met Henk Hofstede, zanger, gitarist, songsmid,… bij The Nits over de schilder, waarop hij verschillende songs baseerde in hun New Flat-album, en ik dacht dat de schilder ook voorbij fietst op Empty Room van het vervolgalbum.

Toen ik toch een nieuwe Hopper-song schreef voor de nieuwe plaat, trok ik mijn stoute schoenen aan en vroeg ik Henk of hij het wou meezingen. Wat hij gisteren deed! Resultaat te horen ergens volgend jaar op onze nieuwe plaat!

3 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.