Met de release van onze nieuwe single, even wat meer gekeken naar de mogelijkheden van Spotify en zo ontdek je de knop Radio Blue and Broke. Naast liedjes van onszelf, staan daar heel veel artiesten in, waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had. Toch maar eens geluisterd, en het moet gezegd: de radio werkt. Dat Automat de lijst opent, als was het een instrumentale openingstune, zal puur toeval zijn, maar komt mooi uit. Je hoort veel Americana in de lijst en de continue sfeer valt vooral op. Hoe de sfeer omschrijven? Een lekker warm bad komt dicht in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.