We wisten het al even, maar kunnen we het delen! Op 20 en 21 februari 2023 speelt Vonda Shepard in Antwerpen bij Rock Lobster. En wij… wij doen akoestisch het voorprogramma!

De eerste Rock Lobster Sessie met Vonda Shepard was in een recordtijd uitverkocht. Deze extra show wordt pas over enkele dagen aangekondigd op de website van Vonda Shepard, en daar zullen de tickets ook aanzienlijk duurder worden aangeboden. Snel reageren kan in dit geval dus ook voordelig zijn…
in de band:
James Ralston (22 jaar de vaste gitarist van Tina Turner)  

.Jim Hanson (bas bij o.a. Bruce Springsteen en Johnny Cash)
Michael Urbano (drums bij o.a. John Hiatt, Sheryl Crow en Lindsey Buckingham)
Hoe krijg je een wereldster in je woonkamer? Door te geloven dat het kan. Vonda Shepard werd wereldberoemd door gewoon zichzelf te spelen in de populaire televisieserie Ally McBeal. De muziek -naast enkele covers vooral eigen werk- werd na elk seizoen op een plaat verzameld, en tot vandaag blijven dat de bestverkochte televisiesoundtracks aller tijden. Ze won er ook twee Golden Globes en twee Emmy Awards mee. Intussen heeft Vonda Shepard liefst 14 MILJOEN platen verkocht, en werkte ze samen met Sting, Randy Newman en Al Green. Maar lang voor Ally McBeal werd ze ontdekt door Jackson Browne, die haar inlijfde in zijn band, en haar de mogelijkheid gaf om een plaat met zelfgeschreven nummers op te nemen. In diezelfde periode tourde ze ook met Rickie Lee Jones en Al Jarreau. Onlangs bracht Vonda met Red Light Green Light net een nieuwe, negende plaat uit (productie: echtgenoot Mitchell Froom, bekend van Crowded House, Suzanne Vega en Elvis Costello) én viert Ally McBeal haar vijfentwintigjarig jubileum. Verwacht je dus aan een forse greep hits en classics. Bent u een goede verstaander? Dan moeten we het geen twee keer zeggen: dit is een once in a lifetime.

PS: Vonda Shepard tourt door de grote A-landen van Europa: Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland, waar ze uiteraard in grote zalen speelt. Maar ze heeft tussendoor enkele dagen vrij, en een zekere Ruben Block (die vaak met Froom samenwerkt) heeft haar ingefluisterd dat een Rock Lobster Sessie in Antwerp, Belgium wel een prettig ideetje kon zijn. Et voilà: een exclusief Belgisch concert. 

PS 2: Blue and Broke werd in 1997 opgestart door Melissa Anthuenis, Pedro De Bruyckere, Danny Verstraete, Yves Bonne en Wim De Roeck. Ze wonnen dat jaar de laatste Kort Gerockt op de Gentse Feesten waardoor de groep onder andere het voorprogramma deed voor Marianne Faithfull . Intussen zijn we drie platen verder en is de nieuwe ritmesectie Niels Delvaux en Augustijn Vermandere, en in de zomer van 2020 verscheen met Night Shadows een derde album, waarop ondermeer Henk Hofstede van de NITS een gastrol vertolkt. Kortom: kom op tijd!

Het eerste concert is uitverkocht, maar er zijn nu kaarten beschikbaar voor de 2de datum. Dit kan je hier doen, maar haast je de plaatsen zijn dus extreem beperkt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.