Enkele dagen geleden vroegen we via sociale media te kiezen tussen jaren 30 en jaren 80. Het laatste decennium won en dus belofte maakt schuld. Zo heb je Blue and Broke nog nooit gehoord. En dat heeft een reden. We werken momenteel de plaat af, en die plaat zal echt helemaal zoals de band klinken. Maar we vroegen een pak muzikale vrienden om samen met ons alternatieve versies te maken en helemaal loos te gaan.  Willemsson (aka Augustijn) maakt zo deze versie van onze The Greatest.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.