Het voorbije weekend kon je ons op zaterdag in de oudste studio van het land vinden, de Jet studio in Brussel, en terug ‘in the clouds’ bij Klaas Tomme. De bedoeling was gisteren twee alternatieve versie van liedjes van onze plaat op te nemen, maar uiteindelijk blijven we trouw aan onszelf, en namen we er drie op.. Het extra nummer hadden we ooit eens gerepeteerd in januari 2017.

Vandaag kwamen dan Marc De Maeseneer, Yves Fernandez en Frederik Heirman langs om de blaaspartijen in te spelen die bij twee van de drie tracks horen die we gisteren opnamen. Joris Hermy schreef het arrangement voor Imposter, Frederik schreef een indrukwekkend big band arrangement voor A Simple Song about Cats.

Btw, de ervaring in ‘de Jet” was zeer straf. Zo goed dat deze studio klinkt! We stelden op, Klaas zette de microfoons juist en onmiddellijk hadden we een zeer mooie klank (zonder equalizing of compressie). Ook de echokamer even bekeken én gebruikt!

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.