Bij het aankondigen van de opnames van onze vierde plaat, suggereerden we regelmatig dat we met meer dan een plaat bezig zijn. Verschillende van de bandleden spelen namelijk ook partijen in voor de soundtrack van de komende Zonen van Van As-film die Joris Hermy aan het schrijven en opnemen is. Joris schreef de prachtige strijkersarrangementen voor onze eerste plaat. Hier zie je Klaas die drumpartijen aan het opnemen is met Niels voor de soundtrack.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.