Het is tegelijk een goed en een slecht jaar geweest voor de band. Goed omdat we zelden zoveel optredens gedaan hebben waaronder de verschillende try-outs van de theatervoorstelling. Veel minder goed vanwege Corona en de onmogelijkheid om veel met de full-band te doen.

Toch hebben we op de valreep van 2021 nog 24 seconden nieuwe muziek. Dit klinkt vreemd, en het is noodgewongen enkel ingespeeld door mezelf en Melissa, maar binnenkort start in Nederland een heuse onderwijsquiz waarvoor wij de jingle hebben gemaakt. Vanaf januari te bekijken (en te beluisteren in ons geval) via de verschillende sociale media kanalen van de Meester (en juffen) met dromen.

1 reactie »

  1. Studiowerk lijkt al veel proffesioneler dan de eerste stapjes bij de geboorte in de kippendonkstraat 2 te Hansbeke! Zeer genietbaar en volwassener. Doe zo verder zegt de oude man ( oud van lichaam maar jong van geest ). Succes!

    Verstuurd vanaf mijn iPad

    >

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.