We duiken op in deze eigenzinnige maar boeiende playlist!

De Newsle/itter van Antoine Légat online

Comments pending, commentaren in de pijplijn…

DADA. 1/ Feminine Walk (Aaron Lee TASJAN, cd Tasjan! Tasjan! Tasjan!) 2/ For A Little While (BLUE AND BROKE, cd Night Shadows) 3/ Cinder Bay (DANS DANS, cd/EP Zink) 4/ Pay Your Way In Pain (ST. VINCENT, cd Daddy’s Home) 5/ Popstar (Tom JONES, cd Surrounded By Time) 6/ I Can See You (Sophia KENNEDY, cd Monsters) 7/ Long Black Electric Cadillac (John HIATT with THE JERRY DOUGLAS BAND, cd Leftover Feelings) 8/ Dada Bois (Aaron Lee TASJAN) 9/ Most Of The Time (BLUE AND BROKE) 10/ Down (ST. VINCENT) 11/ Talking Reality Television Blues (Tom JONES; comp. Todd SNIDER) 12/ Seventeen (Sophia KENNEDY) 13/ It Hurts Me Too (Van MORRISON, cd Latest Record Project – Volume 1, disc 1) 14/ Northbound Stowaway (Adrian CROWLEY, cd The Watchful Eye Of The Stars) 15/ I…

View original post 851 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.