Home Song is een van de oudste songs die we spelen. Ik schreef het ooit midden in de nacht in de woestijn in Egypte. We speelden het heel vaak op het einde van een repetitie en op het einde van optredens. De mooiste live-versie was er eentje met Marc De Maeseneer op Bariton-sax. Logisch dat we de song ook op die manier opnamen in onze live-sessie in Daft.

Sociale media kunnen raar verlopen. De live-video van House Tops is zowel op YouTube als Facebook zeer populair, maar Home Song is de voorbije weken een eigen leven gaan leiden op Facebook met mensen die de video massaal delen en liken, terwijl de song op YouTube nog een publiek zoekt. Help jij mee?

 

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.