We hebben net een digitale live-plaat gelanceerd, maar dit wil niet zeggen dat we op onze lauweren rusten. De voorbije maanden hebben we een pak nieuwe songs verkend op repetities. Dinsdagavond was het dan zover: we trokken ons terug in de studio van Augustijn om pilots op te nemen voor vijf songs die misschien op de nieuwe plaat zullen komen (waaronder die ene song waarover we de voorbije jaren het meeste vragen gekregen hebben). Het is preproductie, dit wil zeggen werk nog (lang) voor de eigenlijke opnames, maar… de kop is eraf. We hopen het nieuwe werk ergens in 2020 uit te brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.