De setlist van ons aperitiefconcert in Zomergem voor Festival van Vlaanderen

  1. All Will Go
  2. Dry Tears
  3. Transit Zone
  4. House Tops
  5. Dawn in Penn./Compartment C
  6. Silent Wedding
  7. Naive
  8. Early Sunday Morning/Fairground
  9. Coney Island Girl
  10. Excursion into Philosophy
  11. Hotel by the Railroad (used to you)
  12. Once and Again
  13. Missing you (my old friend)
  14. Waiting for Winter
  15. Midnight Girl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. logo

Je reageert onder je account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )


Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.