Wat hebben Lieven Scheire, Henk Rijckaert, Petra De Sutter, de wereldberoemde vele anderen en Blue and Broke met elkaar gemeen? Wel ze spelen en spreken allemaal op het eerste Sound of Science festival volgende week zondag 27 mei in Hof Ter Linden in Edegem.

Muziek én wetenschap? En een heel programma voor kinderen van 6 tot 106? Hoe mooi kan het zijn? Oja, wij spelen van 10u45 tot 11u30 en om 13u is er ook nog een lezing over de wetenschap over muziek van een of andere pedagoog.

Voor meer info check deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.