De eerste recensie van onze nieuwe plaat is binnen en we zijn er nogal blij mee…

Enkele fragmenten:

Gospel, blues en pop weet Blue And Broke op een uiterst originele manier tot een eigen ‘Blue And Broke’ sound te doen versmelten. Pedro De Bruyckere, bezieler, songwriter, gitarist en producer van Blue And Broke heeft op een indrukwekkende manier de werken van Hopper, via van Engelse lyrics voorziene muziek, auditief tot leven gewekt.

Met ‘Edward’ levert de band zonder meer een kwalitatief hoogstaand album af. Beluisterd met hoofdtelefoon en met gesloten ogen, neemt Blue And Broke je mee in hun wondere wereld waar muziek en beelden mekaar perfect aanvullen. Een wereld die je daarna al vlug opnieuw wilt bezoeken.

Lees de volledige recensie door Lambert Smits hier.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.