Terug van een zeer bijzondere tweedaagse in de Daft studio’s in Malmedy. Wat we wilden doen was geschift ambitieus, daar was iedereen het over eens. Maar… we hebben dus effectief een heel pak nummers live opgenomen, zelfs 1 meer dan gepland.

Het was een plezier om met de blazers en My Groovy Sisters de songs van Edward en enkele oudere songs live te spelen. De klank was behoorlijk overweldigend. Dank aan hen en aan Lukas, Luk en Stijn van Daft en de cameraploeg!

We kunnen nog niks delen, sorry. De reden is misschien onverwacht: het is te goed en we willen daarom tijd steken in een goede montage en mix. Maar voor alle duidelijkheid: van elke song hebben we 3-4 takes gedaan en het is gewoon de beste take kiezen, we zullen foutjes die bij live spelen horen, laten staan.

Welke songs we hebben gespeeld?

Intro Automat
1 House Tops
2 Dawn in Pennsylvania *
3 Compartiment C *
4 Silent Wedding
5 Early Sunday Morning
6 Naive
7 Transit Zone
8 Chop Suey *
9 Excursion into Philosophy *
10 Hotel by a Railroad *
11 Woman in the sun *
12 Two on the Aisle *

13 Get Out
14 Home Song

15 Fairground

* Eerste keer live!

2 Comments »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.