Wat een weekend is dit geweest. De hele focus ligt nu op de stemmen. Gisteren zong Melissa wellicht zowat de mooiste zangpartijen die ze ooit inzong. Na Malmedy vroeg iedereen behalve Melissa zich af waarom we nog de vocals opnieuw zouden doen. Melissa wist beter en ze kreeg gelijk: ze kon nóg beter.

En dan vandaag bezoek van nieuw volk in ons Blue and Broke-wereldje: 4 leden van My Groovy Sisters onder leiding van Ilse Duyck. Het was de eerste keer dat we met een echte backing vocal-ensemble werkten. We wilden voor deze plaat meer een gospel-feel in de backings, en die kwam er… en meer.

Dinsdagavond nog de laatste lead vocals en dan in december nog percussie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.