Het moet gisteren rond half 10 ’s avonds geweest zijn. Lukas, technieker van dienst, dimt de lichten in de control room. We luisteren samen naar het tiende nummer dat we hebben opgenomen op 2 dagen tijd. We beseffen dat het de zesde keer ooit is, dat we deze song speelden. Tegelijk is er een zekere emotionele geladenheid, want wat we horen raakt.

Is het omdat het allemaal nieuwe songs zijn en dat ze daardoor fris klinken? Is het omdat we tegelijk ontspannen en geconcentreerd zijn door de drie dagen in deze studio? Het is vooral fijn en op naar de derde en laatste dag.

Oja, even een paar bewegende beelden van een song die we gisteren opnamen. Melissa filmt en je hoort enkel drum omdat alle versterkers in andere ruimte staan (om overspraak te vermijden):

 

 

1 reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.